اتفاقی که هرچند تازگی ندارد، اما تکثر آن در ۴ مرکز آموزشی عالی در مدت ۱۰ روز اخیر حساسیت دانشجویان را برانگیخته است. پس از برخی ادعا درخصوص مسمومیت غذایی در دانشگاه الزهرا، چهارشنبه نخست آذرماه تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با علائم مشابه مانند تب و لرز، بدن درد و اسهال و استفراغ به مرکز درمانی دانشگاه مراجعه کردند.
آلودگی ۶۰۰ دانشجوی اصفهانی به باکتری شیگلاسونئی
آنگونه که سیدعلی میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان روایت کرده بیش از ۶۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه گرفتار مسمومیت یا آلودگی شدند. مرکز بهداشت استان اصفهان اخیرا با صدور اطلاعیه باکتری شیگلاسونئی را عامل بیماری شمار زیادی از دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد. این مرکز در اطلاعیه خود تصریح کرده «احتمالا آلودگی غذای توزیعشده در سلف مرکزی در روز سهشنبه مورخ ۱/۹/۱۴۰۱ به باکتری شیگلاسونئی سبب بیماری تعدادی از دانشجویان مصرفکننده این وعده غذایی شده و در روزهای بعد و به دنبال تماس این دانشجویان با سایرین، افراد دیگری نیز دچار علائم بیماری شدهاند. پس از انجام اقدامات ذکرشده و به دنبال آزمایشهای بعدی، نتایج آزمایشهای میکروبی و شیمیایی آب مطلوب بوده و نتایج نمونههای مواد غذایی بررسیشده تا این لحظه نیز براساس اعلام معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مطابق استانداردهای لازم است.»